FEESTEN

Vier je feest bij Café de Mart in Culemborg

Feest bij Café de Mart

Heb je wat te vieren? Bij Café de Mart slaagt jouw feest gegarandeerd. Door de huiselijke inrichting van Café de Mart heb je niet echt het idee dat je feest in een kroeg wordt gevierd. Vier jouw feest, samen met jouw vrienden in het gezelligste café op de Markt in Culemborg.

 

JOUW FEEST

Je wilt de kroeg afhuren voor jouw eigen feest. Je wilt alleen met jouw vrienden, familie, collega’s en kennissen een feest vieren. Dat kan. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Er zijn diverse mogelijkheden. Kies voor een heerlijk buffet, een uitgebreide maaltijd en het lekkerste drinken. Bij Café de Mart zijn er ontelbaar veel mogelijkheden voor een uitgebreid feest, waarbij alles uit de kast gehaald kan en mag worden om jouw feest onvergetelijk te maken.

catering

Wil je jouw feest niet in ons gezellige café vieren, maar wel gebruik maken van onze uitgebreide catering service? Geen enkel probleem. Wij serveren een uitgebreide maaltijd waarbij we volop rekening houden met jouw persoonlijke wensen. Informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

OOK LOKALE PRODUCTEN bij de catering service

Café de Mart verzorgt de catering op locatie. Wij houden rekening met alle persoonlijke wensen en diëten, allergieën en smaken.

De catering wordt geserveerd op locatie. Of dit nu voor de lunch of het diner bij jouw thuis is, of voor de lunch en/of diner op het werk.

Wij zorgen voor een zorgeloze catering. Je hoeft er helemaal niet naar om te kijken, wij zorgen ervoor dat jij en jouw gasten niets te kort komen.

Meer weten over onze cateringservice, neem dan contact met ons op.

 

ook voor kleinere gezelschappen

Wil je wel je feest komen vieren in ons café maar het gaat maar om een paar mensen die je hier voor uitnodigt? Ook dat is geen enkel probleem.

Wij doen er alles aan om jouw feest de intieme sfeer te geven zodat jij en jouw gasten zo besloten mogelijk kunnen genieten. Café de Mart biedt hier ruimschoots de mogelijkheden voor.

Je bent altijd welkom!

Door de week

Maandag 13:00 - 21:00

Dinsdag 09:00 - 19.00

Woensdag Donderdag uitsluitend op reservering

Vrijdag: 13:00 - 01:00

In het weekend:

Zaterdag: 13:00 - 01:00

Zondag: 13:00 - 19:00

Contact

Telefoonnummer:

06-267 10976

E-Mail

info@cafedemart.nl

Adres

Markt 31

4101 BW Culemborg